Hírek

 

GENERÁCIÓVÁLTÓ KONFERENCIÁN LÉPETT ELŐRE A HARMINCADIK ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLŐ SZABADICS ZRT.

Nagyszabású konferenciával ünnepelte működésének 30. évfordulóját a Szabadics Zrt., melyet Prof. dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter fővédnökségével tartottak meg.

A konferencián bejelentették, Kovács Tamás a Szabadics Zrt. eddigi vezérigazgatója igazgatósági elnök lesz, Szabadics Zoltán elnök az igazgatósági tanács tagjaként vesz részt a munkában. A vezérigazgatói posztba a MOL-cégcsoportból érkezett tapasztalt vezető László Zoltán került.

“A Dunántúl egyik meghatározó építőipari cége az alapító Szabadics József, fiai Zoltán és Attila, illetve a szintén társtulajdonos Kovács Tamás eddigi vezérigazgató kemény munkájának köszönhetően is érhette el ezt a pozíciót” – hangzott el délelőtt, a ZalaZone autóipari tesztpályán tartott sajtótájékoztatón, mellyel elrajtolt a kormány generációváltási programjába is illeszkedő konferencia.

Palkovics László a Szabadics Zrt. fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott rendezvényen azt mondta: a kormány az adópolitikával, az uniós forrásokkal, a vállalkozásokat fejlesztő-támogató intézményeivel és az iparstratégiával is a családi vállalkozások megerősítésén dolgozik. Két kihívással meg kell azonban küzdenie ezeknek a vállalkozásoknak: a generációváltással és a hozzáadott érték növelésével.