Alapítók

Szabadics Zoltán

Katonai építő üzemmérnöki végzettségét kezdetben a Magyar Honvédségnél kamatoztatta, majd 1993-ban beállt édesapja magánvállalkozásába, ahol végigjárta a szamárlétrát. Négy fiúgyermek édesapja. A cég tevékenységi köréből adódóan elsősorban önkormányzati, állami, vagy magánberuházás keretében vesz részt szennyvízcsatorna-, csapadékcsatorna – építés, valamint útépítési és magasépítési feladatok végzésében. A vízgazdálkodási építmények, valamint a közlekedési felelős műszaki jegyzékben szerepel “A” kategóriás besorolással. 2001-ben menedzser szakmérnöki másoddiplomát szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, melyet 2005-ben a Pécsi Jogtudományi Egyetem jogi szakokleveles mérnöki másoddiplomájával egészített ki. Angol nyelvvizsgával rendelkezik. 2009. október 30- án az ECONOVUM Akadémia Professzorok vezetőképző központjában Felnőttképzésben MBA képesítést szerzett, jeles minősítéssel. 2009. december 3- án a Pannon Egyetemen Címzetes egyetemi docens címet szerzett, vendégelőadóként vesz részt az egyetemi képzésben. 2011-ben felnőttképzésben Ph.D minősítést szerzett. 2014-ben a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült. 2015-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen Szőlő és borgazdasági szaktanácsadó végzettséget szerzett. 2016-ban az “Év Agrárembere” kitüntetést vehette át. 2017-ben Zala Megye Fejlesztéséért Díjat kapott. 2018.09.01-tol a Magyar Honvédség ÖMT századosa, Nagykanizsa Járás századparancsnoka. 2019-ben a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést adományozta neki a Magyar Köztársaság Elnöke. 2019-ben a Magyar Honvédség Parancsnoka szakmai munkájának elismeréseként, ajándéktárgyat adományozott számára. Jelenleg a Szabadics Zrt. alelnöke.
Az Utódlás(s) Alapítványt testvérével Szabadics Attilával alapították, melyet 2019. évben, a Szabadics Zrt. 30 éves jubileumi ünnepségén jelentették be.
Szabadics Attila

Szentendrén a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán út- és hídépítő üzemmérnöki végzettséget szerzett. Ezután a honvédségnél egészen a tatai harckocsi dandár műszaki főnökségéig jutott, ahonnan 1996-ban érkezett meg a családi vállalkozáshoz. 1997-ben elvégezte a Gázelosztó vezetékek hegesztési és szerelési munkáinak helyszíni irányítása és a beruházás műszaki ellenőrzése tanfolyamot. A vízgazdálkodási építmények, valamint a közlekedési felelős műszaki jegyzékben szerepel “A” kategóriás besorolással. Angol és német középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Jelenleg a Szabadics Zrt. alelnöke.
Az Utódlás(s) Alapítványt testvérével Szabadics Zoltánnal alapították, melyet 2019. évben, a Szabadics Zrt. 30 éves jubileumi ünnepségén jelentették be.